Abonats 10% de descompte

Tots els abonats del Girona FC gaudeixen d’un 10% de descompte sobre el preu del merchandatge de les botigues oficials del club, inclosa la botiga online.

Samarretes oficials del primer equip, xandalls, polos, bufandes, banderes… i tot tipus de marxandatge. Ara ja ho podeu comprar per internet a través de la botiga online del Girona FC.

Activar el descompte
El procés és ben fàcil. Només cal que entreu al web botiga.gironafc.cat, seleccioneu els productes oficials del Girona FC que us interessin i accediu a la cistella de compra. Dins de la cistella, haureu d’introduir el vostre ID i PIN a les cel·les que trobareu a la part inferior de la pàgina. Una vegada el sistema us identifiqui com a abonats, aplicarà directament el 10% de descompte sobre el preu total de la compra. El descompte d’abonat, però, no serà acumulable amb altres ofertes de la botiga online.

Consultar el PIN
Podeu consultar el vostre número PIN entrant a aquesta pàgina web (feu click a l’enllaç).

Compte d’usuari abonat
Tots els abonats que tinguin vinculat un compte de correu electrònic a les seves dades d’abonat, tenen automàticament creat un compte d’usuari de la botiga online. Per accedir-hi, podeu iniciar sessió a la part superior de la botiga introduint el vostre correu electrònic i el vostre PIN com a contrasenya. Quan estigueu loguejats, el sistema aplicarà automàticament el 10% de descompte a la cistella de compra.

Alternativament, en cas que no tingueu un compte creat, podeu registrar-vos a la botiga online i indicar en el procés el vostre ID i PIN. D’aquesta manera, el sistema aplicarà automàticament el 10% de descompte en totes les compres que feu des de la botiga online.

Visitar la nova botiga online