Black Friday

Aquest any, el Girona FC es suma a la tradició del Black Friday per oferir als seus seguidors grans descomptes exclusius a la seva botiga online.

¿Qué és el Black Friday?
El Black Friday va néixer als Estats Units. El seu significat de “divendres negre” no va tenir, en origen, vinculació amb l’esperit comercial que el coneixem ara. Van ser els policies de la ciutat de Filadèlfia els que van batejar així al dia després de la festivitat d’Acció de Gràcies degut a les grans congestions de tràfic que es produïen.

Anys més tard aquest terme es va assimilar al món del comerç argumentant que gràcies a les vendes que es produïen aquest dia, els comptes dels comerços passaven del vermell de les pèrdues al negre dels beneficis.

Posteriorment el Black Friday es va expandir a la resta del món esdevenint el símbol de l’inici de les compres nadalenques.
Ara també tenim un Black Friday blanc-i-vermell que arriba amb grans avantatges!!

Grans descomptes només online
Al Girona FC no només farem grans descomptes el divendres 25, sinó que allarguem el Black Friday fins el dilluns 28 de novembre:

– DESCOMPTES DEL 15% AL 50% en TOTS els productes de marxandatge del Girona FC.

-Aquests descomptes estaran únicament actius de les dotze de la nit del 24 de novembre fins a la mitjanit del dilluns 28 de novembre.

– Les compres NOMÉS ES PODRAN FER PER INTERNET A TRAVÉS DE LA BOTIGA ONLINE DEL CLUB.

*Els descomptes de Black Friday, com qualsevol altre oferta de la botiga, no és acumulable amb el descompte d’abonat.

Ara planifica les teves comptes nadalenques i aprofita’t del Black Friday blanc-i-vermell!

[button style=”alt-button red” text=”Visitar la nova botiga online” link=”https://botiga.gironafc.cat”]