Condicions de venda

Llegiu aquests punts abans d’usar la botiga online del Girona FC.
Utilitzant aquesta pàgina web, l’usuari està d’acord amb les termes d’ús que detallem a continuació. Si no estàs d’acord amb els termes d’ús, hauria d’abandonar la botiga online.

En virtut del compliment de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que el Girona FC SAD, amb domicili a l’avinguda Montilivi, 141,17003 Girona, inscrit al Registre Mercantil de Girona, volum 2760, foli 31, fulla GI-49598, és titular de la pàgina web https://botiga.gironafc.cat. Per a qualsevol consulta relacionada amb els serveis, pot posar-se en contacte amb el club a través del correu electrònic info@gironafc.cat.

La Botiga On-Line del Girona FC és un lloc web oficial del Girona FC SAD (en endavant, El Club). El Club es reserva el dret d’alterar el contingut d’aquesta pàgina web en qualsevol moment sense comunicar-ho prèviament. L’utilització d’aquesta pàgina web implica que l’usuari accepta qualsevol actualització de la versió d’aquesta pàgina.

Els enviaments amb destinació Canàries, Ceuta i Melilla o fora de la UE,estan subjectes a un càrrec addicional. Per a rebre la mercaderia en aquestes destinacions, el client s’haurà de fer càrrec de tots els impostos, aranzels i taxes duaneres que es requereixin.

Canvis i devolucions.
La política de devolucions de la Botiga Online del Girona FC SAD és molt simple: un cop rebuda la seva comanda, vostè té 15 dies per comprovar els articles i tornar-los per un altre producte, a comptar de la recepció de la comanda, sempre en la seva condició original. Recordi que ni a vostè ni a nosaltres ens interessa que es quedi amb un producte que no li satisfaci. En cap cas es podrà procedir a la devolució de l’import de la compra. Només canvis de talles, amb les consegüents despeses d’enviament que aniran a càrrec del client.

Per fer una devolució, haurà d’enviar l’article a retornar amb una còpia de la seva comanda, indicant-nos el motiu per què vol canviar l’article, a l’adreça:

Botiga Oficial – Girona Futbol Club, S.A.D.
Estadi Municipal Montilivi
Av. Montilivi 141.
17003, Girona.

La Botiga Online del Girona FC S.A.D. només abonarà les despeses d’enviament que generi una devolució si aquesta es deu a un error nostre al servir la comanda, o si es tracta d’un producte defectuós. El client es farà càrrec de les despeses d’enviament que generi el canvi d’un article.

No obstant l’anterior, cal fer la següent exepció: Els articles personalitzats al gust del comprador (ex, samarreta serigrafiada) i mitjons, només seran retornats en cas que es jutgi que són defectuosos.

Copyright
Tot el contingut d’aquest lloc web són propietat de Girona FC S.A.D. Tot el contingut dels proveïdors està protegit per les lleis internacionals de Drets d’Autor.

Drets reservats
Es dóna permís per a copiar electrònicament i imprimir en paper arreu d’aquesta pàgina web, amb el propòsit de tramitar una comanda a la botiga oficial Girona FC S.A.D. i per fer servir aquesta pàgina web amb el propòsit exclusiu de recurs de compra.
Girona FC és una marca registrada pel Girona FC S.A.D. Totes les altres marques registrades, noms de producte, d’empresa i / o logotips esmentats, són propietat dels seus respectius titulars. No està permesa l’utilització de les marques registrades sense el consentiment previ i per escrit del propietari, així com de les terceres parts que siguin titulars de les mateixes.

Per més informació en assumptes de la Propietat Intel·lectual, poseu-se en contacte amb el nostre Departament Legal:

Girona Futbol Club, S.A.D.
Estadi Municipal Montilivi
Av. Montilivi 141.
17003, Girona.
E-mail: info@gironafc.cat