Enviaments i Recollides

Entregues
Per transportar i lliurar els enviaments, hem triat a l’empresa de transport i missatgeria GLS, empresa líder en el seu sector.

El lloc de lliurament de la comanda serà l’adreça que l’usuari introdueixi al formulari a l’hora de fer la comanda, i en funció de la província d’enviament, es seleccionarà la zona de lliurament en i el seu import corresponent.

El cost de l’enviament s’afegirà a l’import total de la comanda, depenent de la zona d’enviament seleccionada i el total de la comanda. El Girona FC no es farà càrrec de les despeses d’enviaments produïts per taxes duaneres i càrrecs en les duanes supletoris.

Despeses d’enviament gratuïtes
Les comandes que superin els 60€ d’import total, no se’ls hi cobrarà les despeses d’enviament sempre que la seva destinació d’enviament estigui dins de la península ibèrica.

Despeses d’enviament
Pot consultar les despeses d’enviament a la seva població des d’aquest enllaç (premi sobre el mateix).

Termini de lliurament
Els enviaments a dins la península ibèrica, tindran un termini de lliurament entre 2 i 5 dies hàbils, a comptar de la data de confirmació de la comanda, i sempre que hi hagi disponibilitat d’existències i no comportin personalització de productes. En període Nadalenc, les dates de lliurament poden variar. A partir del 24 de desembre no garantiríem el lliurament en les dates previstes.

Recollida a la botiga
També oferim als usuaris l’opció de recollir la seva comanda a la botiga del club situada a les oficines de l’estadi. Aquest servei no té cap cost. Les comandes es podran passar a recollir 1 dia hàbil després d’haver rebut la confirmació de compra.