Guanya una nit per a dues persones al Balneari Vichy Catalan amb circuit spa inclòs

[ux_image id=”9616″]

El 14 de febrer està cada vegada més aprop i des del Girona FC volem premiar la fidelitat dels nostres abonats amb una promoció exclusiva: Entre tots els abonats que fagin una compra a la botiga online del Girona FC, sortejarem dues estades a l’Hotel Balneari Vichy Catalan per a dues persones amb circuit spa inclòs.

Participar és molt fàcil
– Per entrar al sorteig, l’abonat haurà d’identificar-se amb el seu ID i PIN d’abonat a l’hora de fer la compra.
– L’abonat veurà la participació dins de la cistella de compra i també al comprovant de compra que rebrà al correu electrònic.

Més avantatges per gaudir amb la teva parella
Recordeu que, a part del sorteig exclusiu per abonats, totes les compres superiors a 30€ rebran de franc dues entrades pel Girona vs Mallorca del dia 18 de febrer.
Ara no t’ho pensis i aprofita els descomptes en productes seleccionats i avantatges fins el 14 de febrer!

[button text=”Comprar productes amb descompte” link=”https://botiga.gironafc.cat”]

Condicions del sorteig:
– Període de participació: Des del dijous 2 de febrer fins al dimarts 14 de febrer de 2017 a les 13h.
– Sorteig: El dimarts 14 de febrer a les 15h es farà un sorteig aleatori entre totes les compres realitzades per abonats que s’hagin identificat correctament dins el període de participació.
– Número de guanyadors: 2.
– Guanyadors: El club es posarà en contacte amb els guanyadors del sorteig via correu electrònic i també es publicaran els noms dels guanyadors en aquest mateixa pàgina[ux_image id=”9623″ image_size=”thumbnail”]