Informació Covid 19

Tots tenim un mateix objectiu: Lluitar per combatre el virus i poder tornar a gaudir del futbol a Montilivi!

Per a això, hem d’unir forces i seguir les indicacions de les autoritats sanitàries respecte a l’alerta de salut pública generada pel COVID19.

Per tal de protegir la salut i seguretat dels nostres clients i treballadors, hem tancat la nostra botiga de Montilivi però mantenim el nostre servei online. El nostre personal de magatzem i empresa de transport, estan seguint totes les regles d’higiene i seguretat per assegurar el benestar de tots els nostres clients.

La botiga oficial del Girona FC li ofereix la possibilitat de realitzar la seva comanda ara. No obstant això, i a causa de la situació sense precedents en la qual ens trobem a conseqüència de l’expansió del virus COVID-19, l’informem que les comandes que es generin seran gestionades en l’ordre en què van ser rebudes (data i hora). Pel que fa a la seva comanda, serà preparada i enviada en aquest ordre una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma i les mesures restrictives actuals, així com les mesures restrictives que es puguin originar en un futur a conseqüència del COVID-19. El Girona FC no pot garantir els terminis de lliurament de les comandes realitzades a la nostra pàgina web.

Així mateix, oferim de manera excepcional a tots els nostres clients l’enviament gratuït per compres superiors a 20€ en tota la Península Ibèrica i ampliem a 60 dies el termini per canviar les comandes online en funció de l’estoc de productes disponible en aquest moment.

Cuida’t molt i queda’t a casa!